Over HRvacatures

Over HRvacatures

Over HRvacatures

HRvacatures brengt werkgevers en werknemers bij elkaar. Op zoek naar een communicatieve en sociale werknemer binnen het humanresourcesmanagement of personeelsmanagement? Gevoel voor business en toe aan een (nieuwe) uitdagende baan binnen de HR-sector? Bij HRvacatures vind je wat je zoekt.

Hoe werkt HRvacatures?

Of het nou om een baan in een bepaalde regio gaat of in heel België, HRvacatures zoekt de geschikte baan die bij je opleiding past. Werkgevers die op zoek zijn naar personeel wordt een passende oplossing aangeboden. HRvacatures bemiddelt tussen werkgever en werknemer door opleiding en werkervaring in combinatie met de vacature goed op elkaar af te stemmen. In het verleden heeft dit al vele malen geleidt tot succesvolle samenwerkingsverbanden. Het aanbod in vacatures én werkzoekende is ruim, zodat beiden partijen tevreden aan het werk kunnen.

about-us-1.jpg
about-us-2.jpg

VOOR WERKZOEKENDEN

HRvacatures heeft een ruim aanbod aan vacatures in verschillende categorieën waaronder HR management of HR administratie. Het is mogelijk om via de website je eigen profiel aan te maken. Hierin geef je duidelijk aan waarnaar je op zoek bent. HRvacatures stuurt passende vacatures waarop je zelf kan reageren. Het is ook mogelijk om je eigen CV online te zetten, zodat deze zichtbaar is voor potentiële werkgevers. Dit kan soms net wat meer aandacht trekken en de werkgever kan jou benaderen voor een eventuele baan. Onder de verschillende categorieën vind je een ruim aanbod aan vacatures. Blader hier gerust doorheen en kijk of hier de passende baan tussenzit. Zoek op functie, bedrijf, trefwoord of regio. Vind de passende baan en reageer hierop. Tijdens het sollicitatieproces wordt je deskundig begeleidt en is het mogelijk om via de website meer informatie te vinden omtrent het schijven van een motiveringsbrief of een sollicitatiebrief. Ook vind je er uitgebreide informatie omtrent het opstellen van een CV.

VOOR WERKGEVERS

Bij HRvacatures staan meer dan 600.000 werkzoekenden ingeschreven. Na aanmelding is het mogelijk om zelf een vacature te plaatsen in een categorie naar keuze zoals bijvoorbeeld HR Consultancy of HR administratie. HRvacatures helpt hierbij. Werkzoekenden kunnen de vacature bekijken en hierop reageren. Reacties van werkzoekenden zijn te bezichtigen na inloggen op de websites. Ook is het mogelijk om door de verschillende CV's van werkzoekenden te bladeren en deze persoonlijk te benaderen. Zoek op eigen regio of op werkervaring of opleiding. Binnen de HR-sector blijkt ervaring minstens zo belangrijk als de genoten opleiding. Reageer op de werkzoekende van jouw keuze. Dit vergroot de kans op geschikt personeel binnen een korte termijn. HRvacatures adviseert, begeleidt en analyseert tijdens de wervingscampagne en kan deze waar mogelijk wat bijstellen. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.